TRUSS mentorschap

Annet Hoexum

Door wie?

Mijn naam is Annet Hoexum.

Ik ben 47 jaar en woon samen met man en kinderen op de grens van de gemeenten Zuidhorn, Leek en Groningen.

Zo'n twintig jaar ben ik werkzaam geweest als orthopedagoog/ GZ-psycholoog in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, bij diverse organisaties. Hierdoor weet ik goed wat er speelt in deze zorg, zowel inhoudelijk als op het niveau van de organisatie. Met mijn kennis en ervaring ben ik een goede belangenbehartiger voor de cliënt en een deskundige gesprekspartner voor de zorgverleners. Doordat ik ook de opleiding HBO-Verpleegkunde heb afgerond en enige tijd als verpleegkundige en groepsleidster heb gewerkt, beschik ik tevens over veel medische en verpleegkundige kennis.

Collega's beschrijven mij als warm en inlevend, iemand die ingewikkelde situaties goed kan doorzien, iemand die oplossingsgericht is, blijft zoeken naar dat wat wél kan en iemand die altijd in gesprek met anderen tracht te komen tot de beste oplossing van een vraagstuk.


De naam TRUSS mentorschap.

De nederlandse vertaling van 'truss' is vakwerk of gebint. Een 'truss' is een structuur van verbindingen, waardoor het samengestelde geheel zich gedraagt als één en veel sterker is. Het geeft belangrijke stevigheid aan bijvoorbeeld bruggen en bouwwerken als de Eiffeltoren.